Het Jobmarketing traject

› De 5x5x5 Werkveldenmethode is door Artemis zelf ontwikkeld en helpt te mensen focussen op de arbeidsmarkt waar ze de meeste belangstelling voor hebben. Door deze methode worden 125 potentiele werkgevers in kaart gebracht, geeft structuur en creeërt nieuwe kansen.

› In een 1-op-1 gesprek brengen we uw ambities, kwaltiteiten en vitaliteiten in kaart. Wij kunnen dit onderdeel ook specifiek op een bepaalde vacature toetsen. In samenwerking met Artemis Coaching kunnen we een vitaliteitsscan uitvoeren om helder te krijgen waar u 'warm voor loopt en energie van krijgt'.

› Het persoonlijke arbeidsmarktbenaderingsplan is het resultaat van stap 1 en stap 2. Iemand is (opnieuw) enthousiast over een werkveld, maar ook voor zijn of haar kwaliteiten en ambities. Dan is het tijd om daadwerkelijk te 'Jobmarketen': het vinden van passend werk.

 Bij ieder Jobmarketing traject hoort een aantal vaste onderdelen, waarin wij onze cliënten intensief en individueel begeleiden:

Meer weten over ons Jobmarketing traject? Neem contact met ons op.

de puzzel opgelost.jpg laat eens zien wat je kan!

 

Het Artemis Jobmarketingtraject kan ook als (deel)traject worden uitgevoerd binnen reeds lopende trajecten. De Jobmarketing wordt ondermeer ingezet bij outplacement en 2e spoor.

Zie ook ons Shorttracktraject. Een effectief en betaalbaar kort traject op weg naar werk.

Het Artemis Ondernemerstraject is er speciaal voor als je je eigen bedrijf wilt starten als ondernemer of freelancer.