Op zoek naar ander passend werk?

Een baan vervult meerdere behoeftes. Zoals de behoefte aan inkomen, het invullen van een maatschappelijke positie, het uiten van creativiteit of gewoon lekker actief en gestructureerd bezig zijn. Werk betekent altijd beweging. De Jobmarketeer van Artemis maakt mensen (opnieuw) enthousiast om in beweging te komen en te blijven voor een nieuwe baan. Uit onderzoek blijkt,  dat werkgevers driekwart van hun vacatures via hun netwerken invullen. Slechts een kwart van de vacatures vullen ze in via sollicitaties. Juist daarom is het zo belangrijk dat mensen die werk zoeken, zelf in beweging komen.  Wij zorgen voor structuur, zoekmethodes, unieke CV én motivatie,sparring en het verstevigen van het zelfvertrouwen. Metingen ondermeer van loopbaanwaardes, competenties en ondernemersvaardigheden.

We hebben daarvoor een aantal praktische trajecten ontwikkeld: 

› Outplacement met Artemis Jobmarketing 

Compleet traject om nieuwe ambitie te ontdekken en doelgericht de arbeidsmarkt te benaderen. Beproefd en succesvol. Lees meer over het outplacement en het Jobmarketingtraject.

 passend werk
geen gepuzzel, maar passend werk

› Transitie en 2e spoor

Realisatie van nieuwe baanopties op basis van outplacement. 2e spoor conform Wet Verbetering Poortwachter. Meer info voor werkgever en werknemer.

› Short Track 

Snel en praktisch zelf werk leren vinden..... Lees meer

› BaanBreker

Wij zoeken een baan voor u! Lees meer over Jobhunting.

› BBZ Gemeente of UWV traject 

Maatwerk voor reïntegratie vanuit de UWV of Participatie Wet via de Gemeente.  Lees verder.... UWV en Gemeenten

› Eigen baas

Wil je ondernemer worden? Kies voor een Eigen Baas traject