Ik ben de initiator van Artemis Jobmarketing en Artemis Business Coaching

 

asg3.jpg

 

Alex Goûtier (1959).

Inspirerende coach en zelfstandig ondernemer. Directeur eigenaar van Artemis Jobmarketing en Artemis Business Coaching. Portaal voor startende ondernemers, reïntegratie en arbeidsbemiddeling te Huizen.

Initiator en bestuursvoorzitter van de NCFG. De Stichting Nationale Crowd Fund Garantie garandeert, faciliteert en financieert vanuit het solidariteitsfonds professionele bedrijfsadvisering aan in nood verkerende bedrijven.

Directeur mede-eigenaar MKB-support employment en ondernemerschap.

Bestuurslid secretaris BROC Branchevereniging Ondernemerscoaching Bedrijven.

UWV contract partner 'naar werk'. Gecertificeerd Mind Challenge Coach. MKB Support coach. Oud bestuurslid van Het Ondernemershuys Hilversum en partner Werkplein voor Werk en Inkomen Gooi-Noord.

Na diverse sales- en management-functies ben ik meerdere jaren als zelfstandig ondernemer actief. Sinds 1999 vooral werkzaam als bedrijfsadviseur en interim manager binnen diverse profit- en nonprofit organisaties. Na mijn opleiding tot jobmarketeer ben ik als reintegratiecoach met veel plezier mensen individueel gaan begeleiden in het realiseren van een nieuwe baan of het zelfstandig ondernemerschap. Ik gebruik hierbij mijn intuïtieve kwaliteiten om mensen in beweging te brengen en deuren te openen.

Daarnaast ben ik met mijn ervaring als ondernemer en bedrijfseconomische achtergrond een stimulerende gesprekspartner voor de realisatie van business- en financiëleplannen tbv ondernemingsplannen of bedrijfskredietaanvraag. Advisering aan de startende en gevestigde zelfstandig MKB ondernemer. Verzorg oa voor Gemeenten en haar klanten de Entreetoetsen, Voorbereidingsperiodes en Begeleiding na de start.